Suosittele fantasiaropea PC-pelaajalle

Moderators: Shadax, lepotila, Ephief

Suosittele fantasiaropea PC-pelaajalle

Postby _^^o » Thu Jul 23, 2009 3:59 pm

Wizardry 8 on ruvennut jostain syystä kiinnostamaan erittäin paljon. Hintaa on ainakin Ebayssa siunaantunut melkoisen paljon, mutta pitänee ainakin demoa kokeilla ja koettaa metsästää jostain halvempaa pakettia.

Vanhaa kunnon (PC-)rooliseikkailua ei taida oikein nykyään kannattaa tehdä, "kiitos" konsolien kasvavan markkina-arvon. Diablo kakkosen ja Titan Questin hakkaamisen lisäksi olisi kiva pelailla välillä vähän monimutkaisempaa ropellusta.

Kaipaan vuoropohjaista taistelua, mielellään kolmiulotteista fantasiaelementtejä sisältävää pelimaailmaa, automaattikarttaa ym. nykyajan herkkuja ja mieluusti hyvää kirjamaista dialogia/juonta (eikä ihan kiskoilla tarvitse mennä).

Might & Magic VIII ja IX koukuttivat aikanaan, samoin Betrayal at Krondor (parhautta!), Baldur's Gate 1 ja 2 koukuttivat kohtalaisesti. Vanhemmista peleistä Bard's Tale oli hieno kokemus.

Vinkkejä ja suosituksia kaipaisin etenkin 2000-luvun peleihin liittyen.
Teoriassahan tuo on mahdotonta, mutta käytäntö kumoaa toistuvasti väitteen.
User avatar
_^^o
Site Admin
 
Posts: 764
Joined: Sat Jan 21, 2006 5:03 pm

Postby Ephief » Wed Mar 17, 2010 6:17 am

Dragon Age: Origins on saanut kehuja niin pelikriitikoilta kuin kavereiltanikin, joten sitä pitää itsekin joskus vielä kokeilla.

http://en.wikipedia.org/wiki/Dragon_Age:_Origins
User avatar
Ephief
 
Posts: 762
Joined: Sat Jan 21, 2006 5:17 pm

Postby _^^o » Fri Jan 11, 2013 4:07 pm

Dragon Age: Origins on tullutkin hommattua jo ajat sitten, mutta pelaamaan en ole vielä ehtinyt. Diabloklooneista kovin juttu vuonna 2012 oli Torchlight II, päihitti mielestäni jopa itse Diablo III:n. Penny Arcade -seikkailuropeja tuli myös hakattua jonkin verran. Witcher I ja II löytyy kokoelmista myös, joten eiköhän noihinkin tule paneuduttua. Kirjankin sain aiheesta käsiini. Skyrimiä odottelen isompaan aleen, koska backlogin takia en sitä heti kerkiäisi kuitenkaan pelailemaan.

Tällä hetkellä on menossa Dungeon Siege III (vaikeeta on jotenkin, vierastan konsolikontrolleja ja padiohjausta), DeathSpank (Huumori on hauskaa, vaikka mätkintä onkin ihan aivotonta), Sacred 2 (tätä vasta aloittelin, mutta eiköhän tätäkin tule pikkuhiljaa jatkettua) ja Heroes VI tuli juuri hankittua.

Lisää saa suositella!
Teoriassahan tuo on mahdotonta, mutta käytäntö kumoaa toistuvasti väitteen.
User avatar
_^^o
Site Admin
 
Posts: 764
Joined: Sat Jan 21, 2006 5:03 pm

Re: Suosittele fantasiaropea PC-pelaajalle

Postby _^^o » Mon Feb 16, 2015 5:34 pm

Wizardryt 6-8 on tullut jo GOGista hommattua, pelaamaan en yllättäen ole ehtinyt. Klassikoista menossa on Betrayal at Krondor, jälleen kerran. Konsolikikkareista Final Fantasy III on varovaisesti muutaman tunnin verran alussa.

Viimeisin läpipelattu roolipeli on wizardryhtava Paper Sorcerer, eräänlainen Noir RPG. Peli maksaa normihinnallakin (Steamissa) vain vitosen, joten 18 tunnin peliajalla rahalle tuli hyvin vastinetta. Ostin pelin vieläpä -50% alesta, joten eipä todellakaan voi valittaa. Drakensangia aloittelin myös, mutta siinä tuli tehtyä se virhe, että aloitin necromancer-fiiliksissä metamaagilla, joka ei ollutkaan sitten kovin optimaalinen hahmo minun pelityylilleni. Nyt jos pelin uudelleen aloittaisin, todennäköisesti kokeilisin alkemistia. The Dark Eye -maailma ainakin on vaihtelua ainaiseen D&D:hen, siitä plussaa.
Teoriassahan tuo on mahdotonta, mutta käytäntö kumoaa toistuvasti väitteen.
User avatar
_^^o
Site Admin
 
Posts: 764
Joined: Sat Jan 21, 2006 5:03 pm


Return to Pelit

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron