Arvostelu: The Rasmus - F-F-F-Falling (CDS) (2001)

Moderators: Shadax, lepotila, Ephief

Arvostelu: The Rasmus - F-F-F-Falling (CDS) (2001)

Postby _^^o » Thu Dec 24, 2009 9:44 pm

"Into" -albumilta vuonna 2001 lohkaistu "F-F-F-Falling" oli The Rasmuksen suurin hitti ennen paria vuotta myöhemmin tullutta "In the Shadowsia". Ruotsalaisin voimin tasaiseksi siloiteltu pop rock ei näin useamman vuoden jälkeen kuunneltuna herätä suuria tunteita puoleen eikä toiseen. Tarttuvaa ja toimivaa radiopoppia taitavasti tuotettuna, siinä päällimmäisenä mieleen tuleva ajatus.

Vokalisti Lauri Ylösen studiossa käsitelty ääni hoitaa hommansa tarpeeksi hyvin eikä muunkaan bändin työskentelyssä ole teknistä huomauttamista. Laulut on editoitu varsin tarkkaan ylimääräisistä puhinoista, joten lauluun tulee efektien lisäksi hiukan muovinen sävy. Efekteistä pitänee mainita kitaraankin käytetty äänen pilkkominen, joka on varsin toimiva efekti sopivissa kohdin käytettynä. Konesoundeja on taustalle ripoteltu sopivasti väriä tuomaan.

Tarkkaa ja kliinistä studiotyötähän tämä sinkku on vailla roson häivää. Levyllinen tämänkaltaista teflonia olisi liikaa, mutta yhden biisin mittaisena sinkkuna annos on sopiva.

Bonuksena julkaisulta löytyy "The Rasmus at Work" -video joka väläyttää kuvaa bändin studiotyöskentelystä. Eipä kovinkaan muistettava pätkä, mutta extra on aina extraa.

Arvosana (asteikolla 1-5): **
Teoriassahan tuo on mahdotonta, mutta käytäntö kumoaa toistuvasti väitteen.
User avatar
_^^o
Site Admin
 
Posts: 765
Joined: Sat Jan 21, 2006 5:03 pm

Return to Musiikki

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron